Voortenten

A-merken voortenten voor iedere Caravan

Voortenten

Van der Veen Caravans levert u de meest gangbare merken voortenten. In onze showroom hebben wij een uitgebreid aanbod van diverse merken voor u klaar staan. Een mooie voortent voor uw caravan geeft u extra gemak. U kunt hier uw tafel en stoelen laten staan, een opbergkastje of een koelkast. Er zijn diverse mogelijkheden voor uw voortent, staat u bijvoorbeeld op een seizoensplek? Of kampeert u wat vaker en korter, allemaal invloeden om rekening te houden bij de keuze van uw voortent. Maar dat niet alleen, uw smaak is ook belangrijk. Bij Van der Veen Caravans geven wij u graag advies wat het beste bij u wensen past.

Merken Voortenten

  • DoremaVoortenten Isabella
  • Isabella
  • Ventura
  • Walker
  • Unico
  • Fortex
  • Brand
  • Starcamp

Dorema Voortenten

De Droom van elke kampeerder, chique en in attractieve kleurstelling.

Caravan VoortentenDoréma is sinds 1987, inmiddels 25 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Download hier uw Dorema Brochure

Isabella Voortenten

Feel Free

Isabella Logo Caravan voortentenIn een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met één van de Isabella caravan voortenten heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid. De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd en heeft een uitgebreid pakket bijbehorende kampeeraccessoires. De enorme knowhow, een compleet assortiment, een combinatie van innovatief design en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is. Met een Isabella voortent voor uw caravan kunt u van het leven genieten en het kamperen optima forma ontdekken en ervaren. Waar u ook gaat kamperen, met een voortent van Isabella voelt u zich altijd thuis!

Download hier uw Isabella Brochure

Ventura Voortenten

Deens vakmanschap voor een scherpe prijs.

Ventura Logo Caravan voortentenWanneer u uw budget wilt beperken kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen. Ventura biedt een uitgebreide collectie voortenten, die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoen. Dit samen met het Deense design en vakmanschap van de voortent, geven u optimaal gebruiksgemak en gegarandeerde kwaliteit die u van Ventura mag verwachten.

Download hier uw Ventura Brochure

 

Walker Voortenten

Walker Campingstyle BV is een van de oudste voortenten-ateliers van Nederland!

Walker Logo Caravan VoortentenToen in 1954 steeds meer mensen het plezier van het kamperen ontdekten, startte Walker met de ontwikkeling en productie van kampeertenten in het Brabantse Deurne.

Nu, 61 jaar later, is Walker nog steeds het topmerk van weleer; door jarenlange traditie, ervaring en innovatie maakt Walker nog steeds unieke, hoogwaardige voortenten en luifels, voorzonluifels, speciale voortenten, wintertenten en deeltenten met een goede pasvorm voor jarenlang zorgeloos kampeerplezier!

Download hier uw Walker Brochure

 

Unico Voortenten

Unico Logo Caravan VoortentenLaat u overtuigen van het opzetgemak van Unico. De voortent met boogstok.

Niet-kampeerders denken dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun caravan leven. Kampeerders weten dat caravanbezitters op hun vakantieadres in hun voortent leven en dat de caravan er slechts is om te slapen. De voortent is dus belangrijk voor een kampeerder en het mag dan ook geen wonder heten dat daar eisen aan worden gesteld. Bij UNICO zijn die eisen vertaald in een serie voortenten en luifels die in de markt zijn gelijke niet kent.

Download hier uw Unico Brochure

Fortex Voortenten

Hollandse kwaliteit, veel ervaring met hefdakcaravans en uw wensen worden in de praktijk toegepast.

Fortex is gespecialiseerd in het maken van voortenten op maat en naar wens van de klant. Dit betekent een voortent met de perfecte pasvorm bij de omloopmaat van uw caravan, een kleurcombinatie zoals u deze wilt hebben, een voortent met de door u gekozen extra opties. Fortex voortenten worden gemaakt in een ronde vorm met boogstokconstructie, hierdoor hebben ze unieke eigenschappen wat betreft stormvastheid, waterafloop en uitstraling.

Heeft u een aerodynamische caravan of een hefdakcaravan? Een voortent van Fortex wordt zonder problemen op maat voor u gemaakt!

Download hier uw Fortex Brochure

Brand Voortenten

Geniet van pure kwaliteit.

De bewuste keuze voor een kwaliteit voortent is eigenlijk heel vanzelfsprekend. Kwaliteit tot in ieder detail, traditie en design daar staan onze voortenten voor. Heeft u wel eens stilgestaan bij het feit, hoeveel tijd u tijdens uw vakantie doorbrengt in uw voortent? U zult met ons tot de conclusie komen dat een voortent een centrale plaats inneemt tijdens uw vakantie. Daarnaast zijn er ook tal redenen niet zómaar een voortent te kopen.

Download hier uw Brand Brochure

 

StarCamp Voortenten

StarCamp en Tencate staan voor kwaliteit.

Onder het label StarCamp presenteert Doréma een budgetlijn zeer aantrekkelijk geprijsde caravanvoortenten. StarCamp voortenten worden gemaakt in Europa’s grootste en meest moderne voortentenfabriek. Door gebruik te maken van computergestuurde machines kan er zeer efficiënt en effectief geproduceerd worden. Alle StarCamp voortenten worden vervaardigd van het bekende Ten Cate All Season tentdoek. Ten Cate is de meest toonaangevende producent van tentdoek ter wereld. Tientallen jaren ervaring in het produceren van tentdoek zorgen voor absolute topkwaliteit. Het Ten Cate All Season tentdoek is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Download hier uw StarCamp brochure

Back to top